Uterus UH vizsgálat

Az UH-os leletemen az áll: endometrium vastagsága: 2, 5mm. Endometrium-myometrium átmenet éles. Ez a normálistól eltérő? Az utóbbi mire utal? Befolyásolja a teherbeesést? A válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza UH témában

Kedves Kérdező!

Befolyásolhatja a teherbeesést. Ugyanis teljesen normális lelet. Ha az ultrahang vizsgálaton ennyit kérdez nem izgult volna eddig sem.

Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

Kérdés: 2008. október 28., 09:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
mit jelent a diagnózis?
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati vizsgálaton voltam (2015.aug.3.) , a következő eredménye lett az ultrahangnak. Rendes nagy, homogén uterus.Nyh:...
UH lelet
A ciklus 12. napján voltam UH-on, eredményem a következő: uterus 98*40*47 mm-es, az endometrium vastagsága 7mm. Dom. follikulus nem látható....
Szabad hasüregi foyadék
Tisztelt Doktornő / Úr! Kb. 1 hete elvetéltem (5 hetes voltam) . Mivel elég korai volt a terhesség, ezért nem volt szükség műtéti...
Menstruációs vérzés