Mensruácion kivüli vérzés

Jó estét Doktor úr, never az a kérdésem, hogy 4 hónapja volt egy terhesség megszakitásom az utána levö vizsgálatokon mindent rendben találtak. Viszont volt rá példa (2-szer), hogy mensruácion kivüli véreztem, de ezek csak pecsételös volt, és at szeretném kérdézni, hogy ez miatt kell-e aggódnom és kapcsolodik-e a terhesség megszakitashoz? Elöre is köszönöm válaszát.

Dr. Pétervári László válasza Egfyéb témában

A vérzési rendellenesség oka lehet gyulladás vagy hormonális, a peteérés hiánya. Mindkettő kezelést igényel. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2016. január 17.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Menstruációs görcsök
Tisztelt Doktor Úr! Menstruációim 1. 2. 3. napjain mindig elviselhetetlen görcsök gyötörnek (derékfájdalom, alhasi görcsök, hőhullámok). Már sokféle...
Nyaki gerinc elváltozás okozhat...
Combcsontores Z szegezés
Fáradtság oka
Helyi érzéstelenítéses műtét után...
Trombózis félelem mellműtét után