Inzulinrezisztencia, gyermekvállalás

Tisztelt Doktorno, 3 sikertelen lombik kezelesen vagyok tul, es emiatt terheleses vercukor es inzulin vizsgalatot vegeztem, amelynek az eredmenye a kovetkezo: glukoz 0'-5, 27 mmol/L 60'-7, 71 mmol/L 120'-5, 83 mmol/L inzulin 0'-13 μU/mL 60'-65, 9 μU/mL 120'-29, 1 μU/mL On szerint fennall inzulinrezisztencia? Ezekhez az ertekekhez szukseges metformin szedese? Valaszat elore is koszonom! Tisztelettel,

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Fáklya Mónika válasza témában

Tisztelt kérdező!

Véleményem szerint nincs szüksége gyógyszerre. IR-ra nem utalnak ezek az értékek.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2016. január 14., 11:59; Megválaszolva: 2016. január 22., 15:10
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...