Gyomortükrözés veszélyei, betegségek, fertőzések

Tisztelt Dr Nő! A páromnak kellene/kell gyomortükrözést csinálni a 15.kerületben. (ott lakunk) A Párom panaszai, (Nő és 28 éves, egy gyermeke már van) hogy mikor eszik akármit, lehet, hogy csak szilárd ételnél, de mindig fáj a hasa... Azt mondják, hogy gyulladásban van/lehet a gyomra, ezért kellene a tükrözés... AZ AGGÁLYAINK: Az a félelmünk és azt hallottuk, hogy az ilyen vizsgálatnak, cső lenyelésének elég komoly kockázatai vannak és az egyik aggályunk, hogy nem jól csinálják (nem szakszerűen) és felsérül a belső része az embernek és a másik, hogy elég sok más előző ember által betegségeket is el lehet kapni. (baktériumok, virus, hiv, szifilisz, hepatitisz, stb) Ezek igazak lehetnek? Van ok az ilyen félelmekre, rémhiedelmekre? Vagy 100 %-al tudják sterilizálni ezeket a csöveket? - de én azt hallottam, hogy ezeket vmi komoly mosással-mosási technikával teljesen sterilizálni tudják.... Várom szives válaszát és ha megtenné, hogy a mail cimemre válaszol, megköszönném Önnek! [email protected] Nagyon köszönjük előre is! üdvözlettel Bán Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza gyomortükrözés témában

Kedves Kérdező!

A műszert biztonságosan fertőtlenítik, és az eljárás nem kockázatos beavatkozás, melyről részletes felvilágosítást kell adni a beavatkozás előtt, amit Önök beleegyező nyilatkoztat formájában alá is írnak.

Kérdés: 2015. október 15., 14:26; Megválaszolva: 2015. október 15., 15:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
Szív, gyomor vagy egyéb probléma ?
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! 54 éves, átlagos férfi vagyok. Már több mint 10 éve előfordul, hogy időnként a jobb bordaívem alól egy pontból...
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés