• Gyomortükrözés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Plósz János doktor úr! Önhöz szeretnék altatásos gyomortükrözésre menni Debrecenbe az Endomedixbe. Kérdésem az lenne hogy mennyi idő lenne a várakozás ha május végén szeretném megejteni? És hogy szövettani mintavétel vane és konzultáció? Köszönöm

        Dr. Plósz János válasza a gyomortükrözés témában

        Jelenleg május 21- és 23-ra van szabad időpontom (ezt követően 1 hét betelt, utána pedig szabadság lesz). Természetesen szövettani vizsgálatra is van lehetőség, illetve konzultációra is. (altatásos vizsgálat előtt az altatóorvos friss labort, mellkas röntgent, EKG-t kér).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. május 02., 15:09; Megválaszolva: 2019. május 06., 19:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: