Nem tudom mi a bajom!

Tisztel Dr.Úr! 33 éves férfi vagyok, Az egész egy hónapja kezdődött, hasmenés szerű gyomorgörcsökkel. Két hétig nem foglalkoztam vele mert a székletem nem volt hasmenéses, akkor kezdtem aggódni mikor fehér nyálkás lett a székletem és begyulladt egy nyirok csomó a nyakam jobb első oldalán. A háziorvos augmentint írt ki, amit végigszedtem. A tünetek enyhültek a nyirok csomó elkezdett kisebb lenni (de még ott van) . Ezután egy hétig vártam és még mindig nem volt az igaz a közérzetem és megjelent a tarkóm bal oldalán egy újabb csomó. Ez a csomó nem fájt, mint az előző és nem is tudom elmozgatni a bőrrel, mivel a csuklya izmon helyezkedik el. Elküldtek infektológiára, ahol újabb gyógyszert kaptam és végigszedtem, de most sem vagyok jobban. Labort is csináltattam, de az eredmény csak jövő héten lesz meg és én már aludni sem tudok, úgy aggódom, hogy valami komolyabb bajom van. 2 hete, hogy ott van az a csomó és nem lett sem kisebb sem nagyobb, közben a torkom is kaparni kezdett és olyan érzésem van, mintha égne a bőröm-izmaim az egész testemen és a bal lábam középső ujja is bedagadt. Rovarcsípés nyomait nem találom magamon, háziállat nem karmolt meg nem harapott meg. Nagyon aggódom és mire eredményeket kapok felemészt az idegeskedés, hogy valami nagyon komoly dologról van szó.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza nyirokcsomó témában

Kedves Kérdező!

A nyakán levő nyirokcsomók valószínűleg gyulladásos eredetűek. A megnagyobbodott nyirokcsomók sokszor a fertőzést követően hetekkel kisebbednek csak meg. A laborvizsgálati eredmény, elsősorban a vérkép, a CRP és a vérsejtsüllyedés értéke segít eldönteni, hogy valamilyen vírusos, bakteriális vagy egyéb ok állhat a háttérben. Egy ujj duzzanat hátterében elsősorban helyi ok állhat, nem tartom valószínűnek, hogy a többi panaszával ez összefüggésben lenne. A leírtak alapján túlzott aggodalomra nincsen oka.

Kérdés: 2015. augusztus 19., 10:20; Megválaszolva: 2015. augusztus 23., 20:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
sipcsont daganat, myoepithelialis...
Köszönöm válaszát az első kérdésemre. A júliusi műtét során a bal lágyéki nyirokcsomókból csak egyet távolítottak el. Kell-e a többi bal...
Nyirokcsomó...
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 22 éves férfi vagyok, nem sportolok, sérülés nem ért mostanában. Abban szeretném a segítségét kérni, hogy bal...
Nyitok csomó
Tisztelt Doktor Úr / Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz hogy szerda este nagyon rosszul éreztem magam a torkomon tűszök voltak, lázas voltam...
Nyirokcsomó-érzékenység
Tisztelt Doktornő! Nagyjából két hónapja a jobb hónom alatti nyirokcsomónál kellemetlen érzést tapasztalok, ami hol előjön, hol elmúlik....
Hónaalj nyirokcsomó duzzanat
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Egy hete kitapontottam egy nyomásérzékeny, enyhém fájó, puha, mobilis csomót a bal hónaaljban. Elmentem emlő és...