Vashiányos vérszegénység és daganat

Tisztelt Doktor Ur 50 eves no vagyok Erdelybol es legalabb 6 eve nogyogyaszati problemaim vannak amiket termeszetesen kezelt nogyogyasz de az eros verzesek miatt allandoan vashianyos verszegenysegem volt es hosszas idon keresztul persze megszakitasokkal is szedtem a vasat angol oldalakon olvastam hogy a fel nem szivodott vas karosithatja a vastagbel nyalkahartyajat es vastagbel daganatot okozhat a sok vas ez elegge megijesztett engem de en feltetlenul kellett potoljam a vasat es elegge nehezen szivodik fel nekem Onnek mi a velemenye a fel nem szivodott vas karositja a vastagbel nyalkahartyajat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza vashiány témában

Emiatt ne aggódjon, nem kell abbahagynia a vaspótlást, azonban szűrő jelleggel érdemes lehet egy vastagbéltükrözést elvégeztetni (kizárni, hogy bélprobléma nem járul hozzá a vashiányhoz, illetve teljesen megnyugodni, hogy nincs baj a bélben) .

Kérdés: 2014. december 05., 18:56; Megválaszolva: 2014. december 05., 21:33
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina