• Légkondi által terjesztett betegségek.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2013.november óta sistereg a fejem folyamatosan, a CT. nem mutatott semilyen elváltozást. EMERI-re csak 08.hóba kaptam időpontot. A gyárban légkondi van. A légkondiban megtelepedett baktériumok okozhatnak-e ilyen tüneteket?. Ill.hol lehet ilyen tesztet csinálni? Üdvözlettel.

        Dr. Pék Tamás válasza a légkondicionáló témában

        Tisztelt Kérdező! Ha nincs más tünete, akkor betegsége mögött nem valószínű, hogy fertőzés állna, még ha légkondícionáló berendezés is van a környezetében. Tisztelettel:


        Kérdés: 2014. május 04., 21:17; Megválaszolva: 2014. május 08., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: