Zsírégetés

Tisztelt Doktor Nő/Úr, Több tíz éve folyamatosan napi rendszerességgel sportolok. A múlt héten vásároltam meg az alábbi terméket, mely azt mondja magáról hogy hozzájárúl a zsír hatékonyabb elégetéséhez. http: //www.gsport.shop.hu/products-page/zsiregeto/olimp-nutrition-thermo-stim-60-kapszula/ Szeretném megkérdezni a véleményét hogy a termék összetétele alapján mennyire igaz az amit leírnak róla. Az ilyen jelelgű termékek mennyire segítejenk abban, hogy rendszeres sport mellett több zsír kerükjön elégetésre? Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Irinyi-Barta Tünde válasza zsírégetés témában

Kedves Kérdező!

A zsírégető kapszulák általában véve segítik a testzsír leadását, de csak abban az esetben ajánlott fogyasztani, ha rendszeres testmozgás is társul mellé. Önmagában ez nem hat, hiszen nem csodaszer. Igazából az a véleményem, ha megfelelő az a mozgás, amit végez rendszeresen, és az étrendet is ehhez igazítva állítja össze, akkor nincs szükség ilyen kiegészítők szedésére, a zsírt a mozgással égetjük el legnagyobb mennyiségben. Amennyiben versenyszerűen foglalkozik testépítéssel, akkor segíthet a kívánt eredmény eléréséhez. Fontos, hogy ne szedje huzamosabb ideig, ugyanis megterheli a szervezetet, és feltétlenül bő folyadékkal egyidejűleg vegye be.

Ami az összetevőket illeti, a felsoroltaknak tényleg vannak olyan hatásai, amelyeket feltűntettek, ugyanakkor együttesen alkalmazva őket nem tudhatni, hogyan hatnak egymásra, segítik, fokozzák vagy gátolják-e egymást.

Tehát saját felelősségére szedje be, de mindenképpen az előírásokat betartva.

Minden jót kívánok! Üdvözlettel: Barta Anikó Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2014. február 11., 09:00; Megválaszolva: 2014. február 13., 17:50
Kérdések és válaszok: Egyéb
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina