• Szerelmi gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        9. osztályba járok, és beleszerettem az osztálytársamba, olyan szinten hogy ha valaki megkérdezi hogy miért szeretem nem tudom elmondani, egyszerűen csak szeretem.De ez nem kölcsönös, nem is tetszek neki és ezt tudom.Sokszor alig vesz észre..de mégis néha ha ránézek ő is rám néz, és szemezünk. Az iskolában nem merünk egymáshoz szólni, így facebookon néha szót váltunk de akkor is én írok rá, egyszer se kezdi ő a beszélgetést de én egyszerűen nem bírom ki, hogy ne írjak neki. már megfordult a fejemben az öngyilkosság hogy akkor hátha észbe kapna hogy "hoppá szeretett egy hülye lány". A tegnapelőtti eset az volt hogy egy buszon mentünk haza, és kapaszkodtam de mellettem állt és néha rá döltem, folyton bocsánatot kértem, és facebookon is elnézést kértem amire annyit mondott hogy "jó". sőt amikor alig voltak a buszon csinált ugy hogy két kézzel kapaszkodott, aztán hirtelen egyel és lógatta a hozzám közelebbi felét, aztán várt egy kicsit kb 2 percet és ujra két kézzel kapaszkodott, nem értem lehet hogy ezt célzásnak vette de egyszerűen nem mertem megfogni a kezét, pedig elgondolkodtam rajta, de féltem hogy elhúzza vagy valami, kérem segítsen előre is köszönöm!

        Szigeti Ildikó válasza a szerelem témában

        Kedves Kérdező! Csodálatos és egyben nehéz az első szerelem, függetlenül attól, hogy az viszonzásra talál a másiknál vagy nem. Élvezze ennek az eddig ismeretlen élménynek minden mozzanatát, tanuljon belőle, és ha rátalál az igazira, hasznosítsa ezeket a tapasztalatokat! Kellemes kalandozást! Üdvözlettel, Szigeti Ildikó pszichológus, mediátor


        Szigeti Ildikó
        krízistanácsadó szakpszichológus Tőle szeretnék kérdezni

         Szigeti Ildikó

        Kérdés: 2013. december 12., 19:30; Megválaszolva: 2014. január 07., 14:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: