Szedhetem a BioTech USA Multivitamin for Women tablettát?

Syncumar mite-t szedek (napi 2 és fél tablettát tüdőemblia miatt - 2012 novemberében volt) . Le van gyengülve az immunrendszerem, ezért egy hónapig Supradyn drazsét szedtem (a gyógyszertáros hölgy azt mondta, azt szabad) . Most viszont kaptam egy Multivitamin for Women nevű tablettát a BioTech USA-től és szeretném tudni, hogy ezt szedhetem-e. Nem én vettem meg a készítményt, ezért nem tudtam a vásárláskor utánaérdeklődni, megnéztem a vitamin összetevőit és összevetettem a Syncumar leírásával, nem találtam ütközést, de ez azért még nem nyugtatott meg. Lehet, hogy kicsit túl komolyan veszem ezt az egészet, de nem szeretném addig elkezdeni, amíg nem kapok szakértői véleményt. Előre is köszönöm a válasz (oka) t!

Dr. Szanyi Andrea válasza véralvadásgátló témában

Kedves Kérdező!

A Multivitamin for Women tabletta összetevőiben levő aszkorbinsav és E vitamin fokozzák a Syncumar hatását. Mivel ezek az említett vitaminban kis mennyiségben fordulnak elő, számottevő változás az INR szintben nem várható. A legtöbb multivitamin készítmény tartalmazza ezen összetevőket is. Ha elkezdi szedni, akkor biztonságból a tervezettnél előbb menjen a kontroll vérvizsgálatra.

Kérdés: 2013. június 28., 09:03; Megválaszolva: 2013. július 01., 20:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke megelőzés
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék a Magyar Stroke Társaság XI. konferenciáján elhangzott új kezelési lehetőségről a stroke megelőzésében....
Ismerelen eredetű fej- és állkapocs...
Tisztelt Doktornő! Körülbelül egy hónapja a jobb oldali állkapocs- illetve halánték tájon erős fájdalmat érzek, különösen rágáskor, illetve ha...
Hát-, fej-, mellkas fájdalom
Lábon folt
Folt lábon