Candidát kell gyógyszeresen kezelni?

Tisztelt Szakértő! Allergiavizsgálat miatt mentem Biorezonancia vizsgálatra, ahol megállapították, hogy Candida fertőzésem van, és nagy mennyiségű Nystatint írtak fel. Biorezonanciás kezelést is javasoltak. Mivel mindenhol a candida diétáról hallok, leálltam a cukorral, a gyógyszert nem kezdtem el szedni, hanem csináltattam egy laborvizsgálatot egy magánlabornál, melynek eredménye: Candida IgG antitest 40, 2 NTU * 0, 0 - 30, 0 Candida IgM antitest 3, 70 NTU 0, 00 - 11, 00 Azt mondták nekem, hogy az IgG-vel ne foglalkozzak, mert az egy régi fertőzésre utalhat amin korábban estem át. Mit tegyek, csak diétázzak, vagy forduljak szakorvoshoz a leletemmel? Ha igen, tudna tanácsot adni, hogy kihez forduljak? Köszönettel: B. Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza biorezonancia és candida vizsgálat témában

Kedves Kérdező!

A Candida IgM-je benne van a normális tartományban, ami azt jelenti, hogy jelenleg friss, most zajló fertőzése nincsen. Azt gondolom, teljesen felesleges lenne Nystatint szednie. Egyébként én azt tapasztaltam, hogy a biorezonancia vizsgálat csak tájékoztató jellegű, csak arra építeni egy diagnózist nem szerencsés dolog.

Ha panaszai vannak, háziorvosát keresse fel, aki megvizsgálja, és a szükséges szakvizsgálatokra el tudja küldeni.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2013. január 26., 22:49; Megválaszolva: 2013. január 29., 09:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lábon folt
Folt lábon
Kullancs csípés
D vitamin tuladagolas
Macskakarmolás
Tisztelt Címzett! A hétvégét Balatonon töltöttem, ahol megkarmolt véletlen (kollégám rajtam keresztül emelte fel) egy cica. A cica egészségesnek...