segítség

kulfoldon dolgozom 1 éve, az édesapámmal egy háztartásban. Korulbelul 3 éve marihuana cigit szívok és itt kulfotldon is mai napig. Hetente 5 darabot. A szuleim nagyon szomorúak ez véget és segíteni szeretnének. Decemberben amikor szabin voltam othon az édesanyám biztosítot megbeszélést psychiaternél, voltam is 2 megbeszélésen, de sajnos nemsegítet és visza kellet mennem dolgozni. En megmondom az igazat a szuleimnek nem tagadom hogy szívok. Az édesanyám és az édesapám nagyon aggódnak és azon a véleményen vannak, hogy menyek a hazámba és gyogyítsam magam a psychiáternél tovább, hagyam a munkámat, az édesanyám eltartana addig amíg gyogykezelés alatt volnék, mivel fontosabb hogy ne szívjak továbbá. Milyen a véleménye? Koszonom szépen a választ.

Nagy Rudolf válasza drog témában

Kedves Kérdező!

Véleményem szerint akkor jár el leghelyesebben, ha kezelésére illetve annak szükségszerűségére vonatkozóan az Önnel már személyes kapcsolatban álló pszichiáter véleményét is kikéri. Amennyiben kellő nyelvismerettel, illetve külföldön biztosítással is rendelkezik, lehet helyben is találhat segítséget és nem kell munkahelyét feladnia. Az Önsegítéssel is érdemes próbálkozni, a marihuánáról való leállás így is sikeres lehet. Gondolja át milyen pozitív tevékenységek (pl. sport) segíthetnek életmódja változtatásában.

Kívánok Önnek jó döntést és sikeres változást!

 Nagy Rudolf
Nagy Rudolf Addiktológiai konzultáns
Kérdés: 2013. január 12., 20:56 ;Megválaszolva: 2013. január 15., 23:55
Kérdések és válaszok: Egyéb
Drog hatás
Tisztelt Szakorvos. Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy párszor fogyasztottam marihuánát akkor ez rossz hatással lehet-e a növekedésemre? Konkrétan a...
Rush
Tisztelt Doktor úr/nő! Ma találkoztam a barátnőimmel, minden a szokásos volt.Egyszer csak az egyik elővett egy kis üvegcsét. Mondta hogy szagoljak...
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...