Súlyos betegség vagy pszihés probléma? Sűrgős!

Kedves Doktornő, Doktor Úr! 6 hónapja élek Németorszgában, a párom dolgozik, én sajnos nem találtam még munkát. Folyton beteg vagyok. Hol a fogaim (a betegebbik fülem felöl) , hol a fülem, tüdőm, ízületeim, gyomrom gyullad be, gyakran belázasodom. Erős fájdalmak gyötörnek. Mandulám nincs, a polipomat is kivették, már 4x utoljára 10 éve. Krónikus középfülgyullagádom van, folyton pattog a fülem. Többször tettek csövecskét. A pattogás úgymond már megszokott dolog, kiskorom óta van (6hónapja) viszont erős nyomást érzek a fülemben, folyton belázasodom, gyulladácsökkentőn és antibiótikumon élek. Mielőtt kiköltöztünk volna, himlő-szerü pöttyök jöttek ki a testemen, az orvosok nem tudták megállapítani, hogy mi lehet. Egyik orvos himlőt mondott, 3 megcáfolta de nem tudja megállapítani mi lehet. 4 hónapig voltam pöttyös. Lassan kimaradt de a bőröm még mindig érzékeny. 1 hónapja fura szagot kezdtem érezni. Csináltattunk arcüregröntgent, de nem volt genny. Nagyon fájt a hátam és a hasam is, majd a fejem, ízületeim, így felváltva mindenem, miközben 4 óránként belázasodtam. 3 napja valami furát érzek a torkom és az orrom között hátul középen. Mintha egy gombóc lenne ott amit nem tudok lenyelni. Nagyon kellemetlen, sokszor levegőt sem kapok. 3 napja állandó ez az érzés. Dohányzom, így arra gondoltam, hogy talán rákról lehet szó? Vagy visszanőtt a polipom? A torkom nem fáj, nem köhögök, nem vagyok berekedve.Reggelente viszont remegek, kiver a víz, kell egy kis idő amíg elmúlik a rosszullét. Terhesség kizárva. Hányingerem ritkán van. A kérdésem az lenne, hogy talán a munkanélküliség okozza ezeket a tüneteket? Pszihés vagy valami lappangó betegségem van? Milyen orvoshoz, orvosokhoz forduljak? mennyire sürgősen? Okozhatja talán a huzat is ezeket a tüneteket? Alkoholt ritkán fogyasztok, napotna kb 10-15 szál cigit szívok el.Nincs német biztosításom, de haza mennék ha komoly dologról van szó a vizsgálatok érdekében. Vagy lehet húzni még az időt? Előre is köszönöm a választ! Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szigeti Nóra válasza szerteágazó panaszok témában

Kedves Kérdező!

A szerteágazó panaszok hátterében mindig felmerül pszichés háttér, főleg, hogy Ön is említi, hogy zavarja a jelenlegi élethelyzete. Természetesen vizsgálatok nélkül semmit sem lehet mondani (főleg, hogy többször be is lázasodik) , elsőként az alapvizsgálatokra lenne szükség, ami részletes laborvizsgálatokat, bakteriológiai, UH és röntgen-vizsgálatokat jelent, mutassa meg magát bőrgyógyásznak, fül-orr-gégésznek, de immunológiai kórkép sem kizárható.

Kérdés: 2012. augusztus 25., 12:19; Megválaszolva: 2012. augusztus 25., 16:56
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?