• Miért nem kívánom az édeset?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy nem kívánom az édes ízt. A teát cukor nélkül iszom, a kávét is egy csipetnyi cukorral és egy kis tejszínhabbal, vagy anélkül fogyasztom. Amikor süteménnyel kínálnak, hogy ne legyen sértődés maximum egyet tudok megenni, de aztán rögtön innom kell egy pohár szénsavmentes ásványvizet.Nekem még a Neocitran is túl tömény (túl édes és citromos egyszerre), csak 3-szor 3 dl-es részletekben tudom meginni. A sós süteményeket, chipseket szintén nem szeretem. Mi lehet az oka, hogy ennyire nem kívánom az édeset? Lehet ez valami betegség?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a édesség témában

        Ez a dolog nem utal betegségre, változik az ízlés életünk során, ha semmilyen egyéb "panasza" nincs, nincs oka aggodalomra.


        Kérdés: 2012. április 02., 20:34; Megválaszolva: 2012. április 03., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: