• Tömegnövelő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! 190cm magas és 70 kg vagyok és nagyon szeretnék hízni, de főleg izmosodni. Korábban több éven keresztül fociztam, néha konditerembe is jártam, de nem tudtam hízni, annak ellenére, hogy rengeteget ettem. Az lenne a kérdésem, hogy tömegnevelő szedése, amiben szénhidrát, fehérje és minimális kreatin van az mennyire káros az egészségre?Nem szeretnék huzamosabb ideig tömegnövelőt szedni, csak míg felszednék magamra 10kg-ot, aminek nagy része izom. Gondolom, hogy nem túl egészségesek ezek a tömegnövelők, de ha csak egy pár hónapig szedném, kondizás mellet akkor lehet valami probléma? Előre is nagyon köszönöm a válaszát!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a tömegnövelő témában

        Kedves Kérdező! Orvosként nem pártolom a tömegnövelő szerek szedését, mivel hossszabbtávon mellékhatásai lehetnek. A megfelelő táplálkozás és a rendszeres sport elméletileg ugyan ilyen hatással lehet a szervezetre. Ennek ellenére, ha mindenképpen szeretné alkalmazni, akkor érdemes sportorvos tanácsát kikérnie.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 15:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés