Koleszterincsökkentő tabletta ínfájdalmat okoz

T. Doktornő! 6, 8-as koleszterinemre szedtem gyógyszert, amely achilles infájdalmat okozott, ck értékem jóval magasabb volt a határértéknél, igy abbahagytam a szedést. Mit javasol, hogy csökkentsem? Húst nem nagyon eszem, heti háromszor cardió-edzés, /74kg, 170 cm /, de a tésztaféléket szeretem. Az esterin, halolaj vagy krillolaj közül valamelyik alkalmas lenne? Esetleg próbáljam végig az összes gyógyszert, hátha valamelyik nem okoz fájdalmat? Köszönettel

WEBBeteg szakértő válasza halolaj témában

Kedves Kérdező!

Csökkentse a tojás, a tejtermékek fogyasztását is, a koleszterin állati eredetű ételekben van benne. A halak fogyasztását helyezze előtérbe, halolaj kapszula szedése is javasolt. Az étrend alapja sok növényi rost legyen.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 11., 06:17; Megválaszolva: 2011. február 13., 11:29
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Halolaj
Tisztelt doktornő! A kérdésem a következő lenne. Van egy 13 éves fiam adhatom-e neki az Eskimo 3 felnőt változatát? Elég sok jót hallotam és...
Eskimo Kids halolaj
Kedves Doktornő/Úr! Eskimo Kids halolajat vagy más halolajat adhatok vagy nem adhatok kisgyermeknek, ezzel teszek valami rosszat neki? Köszönöm!...
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?