• Eskimo kids halolaj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr!

        A kisfiúnknak magas az ammóniaszintje, fehérjeszegény diétán van, szedi a laevolac laktulózt. Nem beszél csak néhány értelmes szót mond, inkább csak halandzsázik. Hallottunk az eskimo kids halolajról és azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e adni neki, javíthat-e az állapotán? Van-e valamilyen kölcsönhatásban az ammóniával, nem-e tud rontani a helyzeten?

        Válaszát előre is köszönjük!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a halolaj témában

        Kedves Kérdező!

        Az Eskimo Kids lecitin nevű aminósavat tartalmaz, így úgy gondolom, hogy kisfia esetében lehet, hogy nem tenne jót. De azt javaslom beszéljék meg a kisfiút gondozó orvossal, hogy esetleg mennyi az a mennyiség ami adható neki vagy egyáltalán kaphatja e.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-02 08:05:38; Megválaszolva: 2010. február 02., 08:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: