Joylent por

Kedves Tünde! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a Joylent nevű "ételről" (http: //www.joylent.eu/) . Azt nehezen hiszem el, amit a honlap állít, hogy minden benne van, amire szükségünk van. De jó megoldás lenne arra az esetre, amikor az embernek nincs ideje rendesen főzni/bevásárolni, akkor ilyet egyen? Egészségesebb, mint pl. pizzát rendelni?

Legfrissebb cikkek a témában

Irinyi-Barta Tünde válasza Joylent témában

Kedves Kérdező!

Miután megtekintettem ezt a terméket, számos kérdés felvetődött bennem. Próbáltam keresni szakmailag hiteles publikációt, szakirodalmat, de keresésem eredménytelen volt. Ebből arra következtetek, hogy a termék mögött nincsenek megfelelő egészségügyi/klinikai vizsgálatok, hogy fogyasztása jár-e esetlegesen valamilyen egészségkárosodással. A termékben található különböző őrlemények és porok tisztaságára vonatkozóan sem találtam hiteles adatot. Az összetétele alapján pedig a gyógyszertárakban kapható tápszerekhez hasonlítanám, ugyanakkor amíg azok engedélyezettek, és szigorú követelményeknek megfelelő előállítással készültek, addig ennél a terméknél ezt nem állíthatom. Tehát nem javaslom, hogy rendeljen a termékből.

Üdvözlettel: Irinyi-Barta Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2015. január 17., 23:56; Megválaszolva: 2015. január 20., 13:42
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Magnézium szedés
Vérkép eredmények
tanács ekg-műszerrel kapcsolatban
Palpitatio
Magas GGT érték