Úszás hatása időben

Tisztelt Orvos, Szakértő! 23 éves férfi vagyok, de az átlagosnál szembetűnően vékonyabb testalkattal rendelkezem. Emiatt most fogok elkezdeni rendszeresen úszni járni, legalább heti 3-4 alkalommal, hogy izomnövelésre tegyek szert. Kérdésem annyi, hogy időben nagyjából mikorra várhatok egyértelműen meglátszó eredményt az úszástól? Illetve ezenkívül mit tanácsol étkezési szempontból, hogy a legjobb eredményt érhessem el? Előre is köszönöm válaszát, tanácsait

Irinyi-Barta Tünde válasza erősítés témában

Kedves Kérdező!

Ha vékony testalkattal rendelkezik, először tömegnövelést ajánlanék, súlyzós edzésekkel, amely mellett csak kiegészítésként szerepeljen az úszás. Fehérje és szénhidrát dús táplálkozás mellett (csirkemell, rizs, tej, túró, búzapehely, zöldségek, gyümölcsök, tengeri halak) , rendszeres heti 3-4 edzéssel kb. 2-3 hónap elteltével kezd el látszani az eredmény. Tisztelettel: Barta Anikó Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2013. január 01., 16:05 ;Megválaszolva: 2013. január 03., 17:40
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Feketeköménymag fogyasztása
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?
Vérnyomás-problémák