• Vitaminhiány?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb 1 hónapja eszem a nagy szemű fehér szőlőt, de napi kb 1 kg.Igénylem is, mert, ha nem eszek hiányzik a szervezetemnek. Mitől van ez? Valamilyen vitamin hiányom van? vagy betegségem? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a vitaminhiány témában

        Kedves Kérdező! A leírtak alapján Ön nagyon szereti a szőlőt. A szőlő nem tartalmaz semmilyen különleges összetevőt, ami más gyümölcsben nem lenne, legfeljebb a kis magokat. Viszont, ha naponta 1 kg-ot elfogyaszt - a szokásos étkezéseken felül -jó esélye van, hogy meghízzon.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Itt kérdezhet

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. október 09., 13:01; Megválaszolva: 2012. október 14., 07:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: