Méhnyak műtét utáni elhúzódó vérzés

Édesanyámat 3 hete mütötték, kivettek egy darabot a méhnyakból! Mondta az orvos, hogy utána egy ideig tisztul! Édesanyámnak már ez 3 hete tart, rózsaszines, gennyes váladékozás! Ez még belefér, vagy már nem?

WEBBeteg szakértő válasza méhnyakműtét témában

Kedves Kérdező!

Igen, még normális is lehet. A mütét utáni első kontroll 4-6 hét múlva esedékes, akkor lehet véleményezni a gyógyulást.

Tisztelettel:

Dr. Csősz György szülész-nőgyógyász szakorvos

Kérdés: 2008. május 19., 19:22; Megválaszolva: 2008. május 19., 19:22
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Szövettan értelmezése
Műthető, mi várható?
Tüdőgóc méret növekedés
Seroma fél évvel a műtét után
Van okom aggodalomra?