• Alacsony trombocita szám.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét. Egy éve állapították meg nálam a krónikus limfoid leukémiát. Májusban már egyszer lejjebb ment a trombocita számom 122000 re. Ezután magától vissza állt 146000 re. Az Ősszel elkezdet megint lefelé menni. Most már 90000 re. Meg kérdeztem a kezelő orvosomat hogy nem tud e valamit adni arra hogy feljebb menjen ez az érték. Válasza az volt hogy nem csak a kemoterápia. Egyébként semmit nem kaptam az egy év alatt csak megfigyelés volt. A kérdésem csak az lenne hogy tényleg nincs semmi gyógyszer arra hogy feljebb menjen a trombocita számom. Minden más értékem jó a vérképemben. Még a nyirókcsomók is kisebbek lettek mint egy éve voltak.Tényleg nincs más lehetőség csak a kemoterápia. Válaszát előre köszönöm. Tisztelettel.

        Dr. Tóth Judit válasza a Leukémia témában



        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. december 16., 18:46; Megválaszolva: 2016. december 17., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: