Daganat a mellben

Tisztelt Doktornő! Édesanyámnál pár hete korai stádiumban lévő rosszindulatú mellrákot diagnosztizáltak. Két hét múlva kerül sor a műtétre. Érdeklődni szeretnék, hogy jót teszek-e azzal, ha otthon házilag termesztett búzafű levét kipréselem és Ő ezzel erősítené az immunrendszerét. Mit ajánlana még esetleg? Köszönettel, Kiss Anett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza búzafűlé témában

Kedves Anett!

Tudom, hogy segíteni akar és ezt mélységesen tiszteletben tartva válaszolom azt, hogy feleslegesnek tartom.

Sokkal fontosabbnak tartom a műtétet, és ezzel párhuzamosan az életmódváltást.

Sajnos nem lehet egyetlen szerrel sem pótolni a kiesett, vagy károsodott immunrendszer működését. Komplex a probléma és ezért komplex megközelítést igényel.

Nézzék és gondolják át, hogy az egészséges életmód elveit hol "sértette meg" az édesanyja. Elhízott? Stresszes? Egészségtelenül táplálkozik?

Hol van az a pont, ahol változtatni lehet és kell is?

A műtétig semmi drasztikus diéta nem javasolt, viszont készüljenek fel az előbb említett dolgokra.

Magam részéről a búzafűlében nem hiszek, viszont a bőséges zöldség, gyümölcs és tartósítószer mentes táplálkozásban annál inkább.

Sok sikert és jó egészséget kívánok!

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2015. május 26., 14:45; Megválaszolva: 2015. május 26., 19:20
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Okozhat ez egészségkárosodást?
Magas CA 125
Műtét lehetséges-e
Hasnyálmirigyrák öröklődése...