Varga-féle gyógygomba

Tisztelt Doktornő! A férjemnek áttétes hasnyálmirigy és vastagbél daganata van. Próbáltunk érdeklődni, hogy milyen kiegészítő szereket alkalmazhatunk, és hallottunk a Varga-féle gyógygombákról. Az onkológus azonban azt mondta, hogy ezek a gyógygombák akadályozzák a chemoterápia hatását, ezért nem javasolja a szedését. Kérdésem az lenne, hogy Önnek ezzel kapcsolatban vannak-e tapasztalatai vagy esetleg tud-e konkrétumot a dologgal kapcsolatban. Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza alternatív kezelési lehetőségek témában

Tisztelt kérdező!

Megértem a próbálkozást, de nem javaslom én sem az alkalmazását. Nem láttam bizonyító hatékonyságot semmiféle vizsgálatban. Mondani sok mindent lehet, de ahhoz, hogy biztonságosan adható legyen egy gyógyszer, ill. hogy a hatékonyságát is elhihessük nagyon komoly feltételeknek kell megfelelni.

Saját betegeimnél tapasztaltam már komoly májkárosodást több szer együttes adása után, melyek között szerepelt az Ön által említett készítmény is.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2015. január 12., 08:04; Megválaszolva: 2015. január 12., 16:07
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
5év alatt 6mellkas CT
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát. Igen volt. Nőgyógyászat negatív. Székletvér negatív. Vese uh volt :kp.kehelyvégben találtak köveket jobb...
Műthető? Gyógyítható?
Édesapámnak két nagyobb kiterjedésű lipómát sebészeti beavatkozással az arcról (jobb fülhöz közeli rész) eltávolítottak 2016-ban, mely kb. egy...
Előző kérdésemhez
T Doktornő Előzőleg melldaganatommal kapcsolatban kérdeztem Önt. Szeretném még kiegészíteni a szövettan leletem mikroszkópos...