Segítséget és véleményt szeretnék kérni.

Tisztelt Doktornő, a következő problémával fordulok Önhöz, bízok benne, hogy esetleg tud nekem tanácsot adni. Körülbelül augusztus óta folyamatosan a kórházat járom, először torokfájással, aztán hetekig tartó orrdugulással jártam a fül orr gégészetet, ebből sikeresen kigyógyultam. Ezt követően, körülbelül két héten keresztül voltak szédüléses tüneteim, a nap bármely szakaszában, nem volt ájulásos, de kellemetlenül érintett a mindennapi tevékenységeimben. Majd október környékén jött a fekete leves ami sajnos jelenleg is megkeseríti a minden napjaimat, folyamatos fájdalmak testszerte a csontjaimban /kés szúrkálás szerű, hasogató/, egyik nap a lábaim, másik nap a hátam /a hátam mintha össze akarna szakadni/, harmadik nap a kezeim, karjaim fájnak /volt, hogy zsibbadtak is/, ez a fájdalom napi szinten nagyon kellemetlen, nem elviselhetetlen de 28 évesen úgy gondolom nem úgy kellene felkelnem minden nap, hogy fájnak a testrészeim és már teljesen kétségbe vagyok esve. A múlt héten napokig fájtak a lapockáim... Nyilván fogom időjárásra, de ez így már nem állapot, mert lassan harmadik hónapja, hogy folyamatosan szenvedek, jelen pillanatban is a nyakam és a vállam is nagyon fáj, jellemezhetném ezt a fájdalmat úgy, hogy vándorol a testrészeimen. A következő vizsgálatokon voltam: szeptemberben vérvétel, arcüreg röntgen ez egy kis gyulladást mutatott az orrüregben, tüdőszűrés novemberben, mell ultrahang, méhnyakrák szűrés, lumbális gerinc ct vizsgálat egy hónappal ezelőtt. Minden negatív. Folyamatosan keresem az okokat, aztán eszembe jutott, hogy májusban összeszedtem egy kullancsot, a fejemben volt, férjem vette le vagy ki rólam, fogalmam sincs hogy megcsípett e, de valószínűleg igen. Nem foglalkoztam vele, aztán utána néztem az interneten, hogy a kezeletlen lyme kór is okozhatja azokat a tüneteket, melyeket jelenleg én produkálok. Olvastam a neten és ettől rettegek a lehető legjobban, hogy a gerinc és csigolya daganatok is okozhatnak ilyen tüneteket. További szép napot kívánok

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza Csontfájdalom, orrdugulás témában

Kedves Kérdező!

"Szerencsére" úgy érzem nem az én területemet érintik a panaszai, de egyértelműen kizárni sem tudom.

A Lyme betegség valóban egy nagyon alattomos dolog, sok nehezen megfogható tünetet produkálhat, de szerencsére ennek a diagnosztikája elérhető.

Területileg illetékes infektológiai szakrendelést keressen fel, ahol útba igazítják.

Az orrdugulás miatt fül-orr -gégészeti szakambulanciát keressen fel, ahol megnyugtatóan tisztázni tudják a hátteret.

A csontfájdalmai sem igazán illenek a fiatal életkorához, ebben teljesen igaza van.

Ha nem szűnnek a panaszai további vizsgálatok szükségesek.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2014. december 09., 14:16; Megválaszolva: 2014. december 10., 09:59
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
5év alatt 6mellkas CT
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát. Igen volt. Nőgyógyászat negatív. Székletvér negatív. Vese uh volt :kp.kehelyvégben találtak köveket jobb...
Műthető? Gyógyítható?
Édesapámnak két nagyobb kiterjedésű lipómát sebészeti beavatkozással az arcról (jobb fülhöz közeli rész) eltávolítottak 2016-ban, mely kb. egy...
Előző kérdésemhez
T Doktornő Előzőleg melldaganatommal kapcsolatban kérdeztem Önt. Szeretném még kiegészíteni a szövettan leletem mikroszkópos...