Mellben csomó

A bimbó alatt közvetlenül mindkét mellben található 1-1 csomó, melyet tapintással érzékelhetni lehet, nyomásra fájdalom nincs. Először az egyik mellen jelentkezett 1 napra rá a másikban.Eleinte kis piros folt volt körülötte, ami mostanra eltűnt. Mi lehet ez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza csomó a mellben témában

Kedves Kérdező! Tudom, a rosszindulatú folyamattól fél, de megnyugtatom, a férfiak mellrák esélye a női mellrák fél százaléka. Az sem az Ön korának jellemzője. A leirt képletek lehetnk mirigy eredetűek, de apró lobos folymat is szóba jön. Akkor nyugszik meg igazán, ha felkeres egy sebészt, aki rurtinnal áttapintja melleit és szükség eseténmamoográfiára bagy mell ultrahangos vizsgálatra küldi. A férfiaknál ez ugyanúgy lehetséges és szokásos, ha kell, mint a nőknél. Ne restelkedjen ilyen ok miatt.

Kérdés: 2012. szeptember 10., 18:29; Megválaszolva: 2012. szeptember 12., 21:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés