Leeső vércukorszint

Édesapám cukorbeteg, azt hiszem kettes típusú. Az utóbbi héten háromszor edett le 1,9 körülire a vércukorszintje, miközben sem evés, sem ivás terén nem volt semmi váratlan. Elméletileg jó orvoshoz jár, de eü-s rokon javasolta, hogy váltson orvost, mert ez így fura. Mi okozhat ilyen gyakori, ekkora kilengést? Ő nem annyira hajlik az orvosváltásra még, ezért én kérdezem Önöket, mire figyelhetnénk jobban, keressen-e fel másik orvost is? Senkit nem kritizálok, csak próbálok segíteni neki. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tänczer Tímea válasza a hipoglikémia témában

Kedves Kérdező! A hipoglikémiák kialakulásának számos oka lehet, valóban a leggyakoribb a mozgás , vagy az étkezés kihagyása, a szénhidrát mennyiségének elszámolása, vese, vagy pajzsmirigy betegségek kialakulása Bizonyos gyógyszerek is hajlamosítanak a hipoglikémiák kialakulására. Érdemes átgondolni a kezelést ebből a számpontból is. Üdvözlettel: Tänczer Tímea

Kérdés: 2020. június 21., 20:40; Megválaszolva: 2020. június 30., 20:07
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Emelkedett éhgyomri cukorérték
Terhesség, keton a vizeletben
Terhességi cukorbetegség
Esti inzulin
Deflazacort Bőrgyulladásra