• Véletlenül túl sok inzulin beadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az esti inzulinom helyett véletlenül a nappalit adtam be. Az edti adagom 104 egység Toujeo. A nappali viszont Apidra 26-24-26. A Toujeo-t két lépésben tudom beadni: 80-24. Félálomban voltam amikor észrevettem, hogy az Apidrából adtam be 80 egységet. Kérem szépen a segítségüket mi a teendő.

        Dr. Tänczer Tímea válasza a inzulin témában

        Kedves Kérdező! Mérje gyakran óránként, két óránként a vércukrát, és egyen többször szénhidrátot, az alacsony vércukor értéket hárítsa gyorsan felszívódó Ch-ttal. A Toujeot a következő este adja be ha már nem mér túlzottan alacsony értékeket. Üdvözlettel


        Kérdés: 2020. március 28., 00:16; Megválaszolva: 2020. március 28., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Körömgombától szenved?