• Cukorbeteg vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő nem régiben voltam inzulin rezisztencia vizsgálaton az értékeim a következők: éhgyomori:5.29 mmol inzulin:94, 5 pmol/l terhelés:5.27 mmol/l inzulin:257, 0 pmol/l most akkor cukorbeteg vagyok?

        Irinyi-Barta Tünde válasza a laborértékek témában

        Kedves Kérdező! A jelenlegi, leírt adatok alapján nem áll fent sem az inzulinrezisztencia (HOMA-indexe 3, 05), sem a cukorbetegség gyanúja az ön esetében. Minden értéke a normális (egészséges) tartományba esik. Tisztelettel: Irinyi-Barta Tünde


        Kérdés: 2017. április 15., 14:43; Megválaszolva: 2017. április 20., 19:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.