• Emelkedett reggeli vércukorszint

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Rakk Erika! Köszönöm az előző kérdésemre adott válaszát. A Kérdéseire szeretnék válaszolni. A diétázásom, és a sportolás kezdetétől(január) 9kg fogytam, most 76kg vagyok, és 178cm magas. Voltam két dietetikusnál is. Az egyikük 100g-os szénhidrát diétát engedélyezett, a másik 160g-os diétát javasolt, mondván a 100g nagyon alacsony. A diétázásnál reggel:30g csak lassú, tízórai:20g 10 lassú/10gyors, ebéd:50g 30lassú/20gyors, uzsonna:20g gyors, vacsora:40g lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmazó ételeket próbálok fogyasztani. A menstruációm rendben van mindig 27-28.napon szokott megjönni. A gyógyszeres kezelés mellett, nemrég elkezdetem a Gyuri bácsi féle vércukorszint csökkentő gyógyteát fogyasztani. Köszönettel: Adrienn.

        Dr. Rakk Erika válasza a diéta témában

        Kedves Adreinn! Gratulálok az életmódváltáshoz! Ezek szerint hatékony a diéta és a mozgás! Most még az a fontos, hogy pszichésen is lazán készüljön a gyermekvállalásra!


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2017. március 21., 16:58; Megválaszolva: 2017. március 23., 20:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: