mi lehet ez?

Tisztelt Doktor úr! panaszaim márciusban kezdődtek, lágyabb székletet tapasztaltam napi 1-2 x voltam wc-n, amire én azt hittem tévesen hogy hasmenés, el is kezdtem diétázni 1 hétig, majd nem akart múlni a lágy széklet, így elmentem a körzeti orvoshoz, aki felírt normix antibiotikumot. ezt elszedve (7 napig szedtem) romlott a helyzet, az antibiotikum hatására már tényleg nagyon lágy lett a széklet, elszedése után elkezdtem normálisan enni, viszonylag rendeződött a székletem és közérzetem 3-4 napig, majd utána megint lágy lett a székletem, ekkorra már 2 hete diétáztam, innentől kezdve jött a baj, elkezdtem egyről a kettőre szédelegni, nagyon legyengültem, vissza mentem a körzeti orvoshoz, aki mondta hogy csináltassunk széklet mintát.és folytassam a diétát. a széklet minta persze negatív lett, mire megérkezett már eltelt majdnem 3 hét diétázva kekszeken és levesen élve, a szédülés már folyamatossá vált a gyengeség érzettel. étvágyam egyáltalán nem volt, ekkor kaptam beutalót a gasztroenterológiára, amire szintén sokat kellett várni, ekkorra már kb 1 hónapja diétáztam fogytam 7-8 kg ot, csak fekvésre voltam képes.a gasztroenterológián csináltak hasi ultrahangot, ami teljesen jó lett, a vérképem is teljesen jó, 1-2 kisebb eltéréssel (5, 50 öszkoleszterin, 6, 2 vércukor) itt még csináltak egy teljes körü allergia tesztet is, glutén meg mindenféle ilyen, minden negatív lett. sajnos az allergia tesztre várni kellett újabb 2 hetet, ekkorra már sikerült elérnem hogy egyek rizset meg csirkemell filét. ami nagyon bosszant, hogy szerintem semmi bajom nem volt, és tévességből elkezdtem diétázni: (és folyamatosan érzem már majdnem 2 hónapja ezt a gyengeséget, szédelgést, bágyadtságot a nap 24 orájában: ( Tisztelt doktor úr! érdemes további vizsgálatokat csináltatni, gyomortükrözést és vastagbélt? lényegében az étvágyam kicsit vissza tért mostmár 1 hete mindenfélét eszek úgy mint régen, persze kicsit kevesebbet, még nem a régi, csak arra lennék kíváncsi hogy ez a folyamatos szédelgés lehet annak az oka hogy ilyen sokáig nem ettem normálisan: (? és mikor fog elmúlni? válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza diéta témában

Szerintem nem érdemes további vizsgálatokba belefogni. Érdemes a diétát óvatosan, fokozatosan bővíteni, enni, gyakran, rendszeresen, nyugodtan, egyszerre keveset. Javaslom, használjon pár hétig probiotikumot (akár több típust is érdemes kipróbálni) . E mellett érdemes bőven folyadékot fogyasztani is, mert az alacsony vércukor-szint mellett a folyadékhiány is okozhat szédülékenységet, gyengeséget.

Kérdés: 2016. május 19., 17:26; Megválaszolva: 2016. május 19., 22:00
Kérdések és válaszok: Egyéb
Cukorbetegséggel kapcsolatban
Tisztelt Dr. Úr. Elnézést hogy levelemmel zavarom, édesanyám cukorbetegsége miatt próbálok informálódni, hogy segítení tudjak neki. Van benne...
ketogén diéta
Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 1, 5 hete csinálom a ketogén diétát, 5-8 kilo leadása céljából. A szénhidrát bevitel 30gr alatt van és a...
Megállt az orvos"tudomány"
Kedves Doktor Úr! Férjem az új évet diétával kezdte.Fehér liszt, cukor és a tejet teljesen elhagyta. 56 éves, 93-kg 175cm. Kb másfél hónapja...
Magas koleszterinszint - diéta
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr, 37 éves nő vagyok (150 cm, 53 kg, két gyermekem van, 8 és 5 évesek) . Megállapították most novemberben, hogy magas...
Hipertónia, Magas koleszterin...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! A gyógyulási esélyekkel és félelmeimmel kapcsolatosan szeretném feltenni kérdésemet, amely arra irányulna, hogy 28...