• Melyik jobb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Melyik a jobb értékű lelet: totál T-score 0.89, vagy 1.91? Tehát,ha elsőről változott az érték három év múlva másodikra, akkor javult,vagy romlott a csontsűrűségem? Köszönöm

        Dr. Puskás Réka válasza a T score értékelése témában

        Kedves Kérdező! A fent leírt adatok alapján javult a csontminősége, de olyan sokat, ami nem szokványos. Kérem ellenőrizze, hogy a T score BIZTOSAN pozitív értékre váltott három év alatt? Ha netán a negatív előjel lemaradt volna a kérdésben, tehát a második T score érték -1,91, akkor a válaszom romlás egy év alatt. A T score minél magasabb értéket mutat, annál jobb a csontminőség. Az értékelésnél figyelni kell a negatív előjelre is. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. január 29., 13:36; Megválaszolva: 2020. február 04., 18:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        D vitaminnal szedésével kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy mennyi az a napi mennyiség,amit károsodás nélkül szedni lehet. Én évek óta (6-7 éve )D3 vitamint szedek minden nap 1 db-ot. Két éve csináltatott vérlelet szerint a D vitammin...
        Melyik a jobb értékű lelet: totál T-score 0.89, vagy 1.91? Tehát,ha elsőről változott az érték három év múlva másodikra, akkor javult,vagy romlott a csontsűrűségem? Köszönöm

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.