Kék anyajegy?

Kedves Dr Nő! Iker gyermekeim vannak 4évesek és állandóan koszmos fejbörük evvel mit tehetek Másik iker kis fiam vele születet anyajegye van állitólag Kék anyajegy nő neki evvel mit tehetek itteni börgyógyász, azt mondta evvel nincsen teendő aggodjak vagy ne köszönettel Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a kék anyajegy témában

Kedves Kérdező! A koszmós fejbőr veleszületett ekcémás hajlamra utalhat. Mindennapos olajozás szükséges. A kék anyajegyeket ugyanúgy, ahogyan a festékes anyajegyeket évente ellenőriztetni kell, valamint fénytől és sérülésektől védeni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. november 01., 19:41; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:18
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?