• bőrirritáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nem a combomat borotvalom hanem a péniszem környékét és ehhez hozzá tartozik a combom 2 belső része is valamennyire! és ezek közül csak a 2 combom belső része ilyen kellemetlen! Igazából az is probléma, hogy kicsinek találom a péniszem és ez is szükséges hozzá hogy nagyobbnak tűnjön és ezért sem szeretném abba hagyni! Remélem tud valamilyen használható megoldást adni, mert azért egy életen át hálás lennék! Nagyon rossz így!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a irritáció témában

        Kedves Kérdező! A balzsam jó megoldás a borotválás után, segíthet az is, ha Lubexszet habosít fel a borotváláshoz, illetve a Sudocrem rendszeres használatát is megpróbálhatja. Az a baj, hogy azon a részen a bőr súrlódik, izzad, ez okozza az irritációt, ezt elég nehéz kivédeni, a Sudocrem védőréteget von a bőr köré, talán ez segít. Majd írjon vissza, hogy bevált-e.


        Kérdés: 2011. október 04., 12:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: