• Pikkelysömör

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan 1 éve van a férjem talpán és kezén pikkelysömör, de nem akar neki egyáltalán gyógyulni. Alig bír rá menni, mert alig van rajta bőr.Neotigasont szed és elosalic kenőccsel keni. A bőrgyógyász ezeket írta neki. Kérem ha tud valami más gyógyszeres kúrát segítsen!!! Olyan nagyon szenved, hogy már rossz nézni és hallgatni. Előre is köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a Pikkelysömör témában

        A Neotigason helyett a methotexat gyógyszert lehetne alkalmazni, ill. a krém-PUVA fénykezelés segíthet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 17:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy