• Pikkelysömör vagy övsömör?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Három éve jöttek elő piros pöttyök az egész testemen amit eddig Diprosalic-al kezeltem kisebb nagyobb sikerrel, orvosi javaslatra. Napokban fedeztek fel nálam egy közel 5x5-ös cisztát a bal petefészkemben, ami miatt még több piros pötty jött ki rajtam egyszerre. Interneten látott képek alapján inkább hasonlít övsömörre, mint pikkelysömörre. Ciszta miatt lehetséges, hogy jobban elburjánzon ez a bőrbetegség vagy a kettő nincs összefüggésben? Annak idején pikkelysömört diagnosztizáltak nálam, de semmilyen kezelésre nem reagál és már egyre rosszabb a helyzet, már allergiára is gondoltam, hogy esetleg az válthat ki ilyen panaszokat. (családban senkinek nem volt ezelőtt ilyen betegsége, nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom és próbálok odafigyelni az étkezésemre, 172 cm és 60 kg vagyok). Válaszukat előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a pikkelysömör témában

        A kép alapján pikkelysömörnek látom a bőrtünetet. Fény - és gyógyszeres kezelés segíthet tünetmentessé tenni.


        Kérdés: 2014. október 05., 21:23; Megválaszolva: 2014. október 23., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktorNő! 22 éves férfi vagyok. 9 hónapja kiütések az alábbi folyamat szerint jöttek ki a testemen: Minden nap délután 5-6-7 óra körül elkezd viszketni egy véletlenszerű ponton, odanézek és meglátom, hogy egy icipici...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció