Mi a probléma a lábujjaim körmével?

Tisztelt InforMed! Nagyon régóta küszködök több mint 10 éve (30 vagyok jelenleg) a nagylábujjaim körmének megvastagodásától. Körömgomba vagy egyéb probléma lehet a háttérben? Pikkelysömör van a fejemen (orvosilag igazolt) , ami néha a lábszáramon és a hónalj, mellkas, emlőknél, derék, váll is megjelenik (ezt csak én gondolom,mert max 1 cm-es piros foltok, és ha diprosalic-kal, eucerinnel kenem fakulni kezdenek) . Nem tudmon köze van-e a hajas fejbőrön lévő pikkelysömörömnek a nagylábujjaim problémájához. Mindenféle kencével (teafaolaj, különböző drága gyógyszertári körömgomba elleni szerek) próbáltam eddig kezelni a körmeimet,de sohasem múlik el. Csak vastagodik,rakódik a körömlemez alá morzsalékos sárgás-fehér darabos anyag. Pikkelysömör lenne ez is? Orvos még eddig nem látta a lábujjaim.Érdemes lenne megmutatnom ezt is? Előre is köszönöm! Kép az egyik nagylábujjomról: http: //www.kepfeltoltes.eu/view.php? filename=926nagyl_bujj.jpg

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza pikkelysömör témában

Igen, a pikkelysömörnek vannak körömtünetei, az egyik a körmök megvastagodása. Ureás körömöldó krémmel el tudja vékonyítani a körömlemezeket.

Kérdés: 2019. augusztus 03., 10:59; Megválaszolva: 2019. augusztus 18., 17:28
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Pikkelysömör
Kedves Doktornő/Doktor Úr! Gyermekkorom óta kűzdök örökletes pikkelysömörrel. Az utóbbi években eléggé elhatalmasodott rajtam, leginkább a...
Piros foltok
Tisztelt Doktornő! Egy olyan problémával fordulok Önhöz, amire már évek óta nem sikerül megoldást találni. Piros foltok jöttek ki rajtam...
Vörös Foltok a Lábszáramon
Üzenet: Tisztelt Doktornő.! Három héttel ezelőtt jelent meg a jobb alsó lábszáramon egy fura vörös folt.. Ami késobb hámlani majd kissé...
Pikkelysömör vagy övsömör?
Tisztelt Doktor úr/nő! Három éve jöttek elő piros pöttyök az egész testemen amit eddig Diprosalic-al kezeltem kisebb nagyobb sikerrel, orvosi...
Pikkelysömör: nem javul
Üdvözlöm! 1 éve pikkelysömöröm van és két féle krémet próbáltam semmi változás most a lorinde a kenőcsöm használom.Nem javul csak hámlik a...