• Mi a probléma a lábujjaim körmével?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt InforMed! Nagyon régóta küszködök több mint 10 éve (30 vagyok jelenleg) a nagylábujjaim körmének megvastagodásától. Körömgomba vagy egyéb probléma lehet a háttérben? Pikkelysömör van a fejemen (orvosilag igazolt), ami néha a lábszáramon és a hónalj, mellkas, emlőknél, derék, váll is megjelenik (ezt csak én gondolom,mert max 1 cm-es piros foltok, és ha diprosalic-kal, eucerinnel kenem fakulni kezdenek). Nem tudmon köze van-e a hajas fejbőrön lévő pikkelysömörömnek a nagylábujjaim problémájához. Mindenféle kencével (teafaolaj, különböző drága gyógyszertári körömgomba elleni szerek) próbáltam eddig kezelni a körmeimet,de sohasem múlik el. Csak vastagodik,rakódik a körömlemez alá morzsalékos sárgás-fehér darabos anyag. Pikkelysömör lenne ez is? Orvos még eddig nem látta a lábujjaim.Érdemes lenne megmutatnom ezt is? Előre is köszönöm! Kép az egyik nagylábujjomról: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=926nagyl_bujj.jpg

        Dr. Bodnár Edina válasza a pikkelysömör témában

        Igen, a pikkelysömörnek vannak körömtünetei, az egyik a körmök megvastagodása. Ureás körömöldó krémmel el tudja vékonyítani a körömlemezeket.


        Kérdés: 2019. augusztus 03., 10:59; Megválaszolva: 2019. augusztus 18., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció