• Kiütések az arcon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kontakt ekcémäm van évek ota;azért,hogy pontosan tudjam mire vagyok allergiäs, allergia tesztet csinältattam,kimutatta,hogy nikkelsulfät***,kobaltchlorid***és thiuram mix(gumi?).Ètelallergiät nem mutattak ki. Egy hete az ällamon ,szäm fölött és a homlokomon sok-apro piros szélü gennyes közepü kiütések jöttek ki,nem viszket,égö érzetü.Dallacin oldattal kenegetem,ami rövid idöre csökkenti a pirosodäst de a gombostünyi gennyes holyagok nem mulnak el.Mitöl lehet?Esetleg belsö szervi gyulladäs tünetei ezek?Hasznältam egy hete Dalacid hüvelykrémet arra reagälnék?Kérem tanäcsoljon valamit Nekem.Köszönöm,örülök a lehetöségnek.

        WEBBeteg szakértő válasza a kontakt dermatitis témában

        Kedves Kérdező! Hasonló kiütéseket valóban okozhat belsőszervi eltérés. Leggyakrabban valamilyen emésztőszervi probléma áll a tünetek hátterében, ételallergia ritkán okoz körülírt kiütéseket. Az ételallergia egyébként Prick- teszttel vagy vérből mutatható ki speciális vérvizsgálattal. Rátevéses teszttel, mellyel fémérzékenységét igazolták, az ételek nem vizsgálhatóak.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 16., 19:52; Megválaszolva: 2011. június 20., 15:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy