• L 2090 atópiás dermatitis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném a segitségét kérni hogy a börgyógyászati ambulás lapomon a diagnózisom a következö atópiás dermatitis,k.m.n hogy ez milyen betegség és gogy milyen testápolási szereket lehet használnom (tusfürdó ,testápoló) mert anyit tudok hogy illatszer mentes dolgokat lehet csak használnom válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a atópiás dermatitis témában

        Kedves Kérdező! Az atópiás dermatitis másik neve endogén (veleszületett) ekcéma. Ez veleszületett hajlamon alapuló betegség, ritka esetekben indul felnőttkorban. Száraz a bőr, csökkent a természetes védekezése. Alapvető, hogy ezt pótolni kell vizes és zsíros testápolókkal, az ekcémás területekre pedig gyulladáscsökkentő krémeket szükséges alkalmazni.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 08., 12:13; Megválaszolva: 2011. április 09., 22:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés