Isotrex gél

Üdv! Kérdésem a következő: 3 hete használon a Zynerit oldatot illetve az Isotrex gélt az arcomra akne-ra. Bulgáriába megyünk nyaralni szeptember elején. Az Isotrex fényérzékeny, nem? Mikortól ne használjam? Elég a nyaralás első vagy azelőtti napjától abbahagynom? 10 napos lesz a nyaralás, vissza fog csúnyulni az arcom ennyi idő alatt?:S (kicsit mintha jobb lenne már) Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

Kedves Hölgyem! Most a nyári időszak alatt igazából el sem lehetett volna kezdeni az Isotrexet. A napozás a pattanásokat szárítja, de azt nem tudom megmondani, hogy az Isotrex elhagyására hogy fog a bőre reagálni. Arra figyeljen még oda, hogy a napozás csak átmeneti javulást okoz a pattanásos bőrnél, mert a szaru is megvastagszik, és ez mitesszerek képződését váltja ki, az eltömeszelt pórusok pedig könnyen begyulladhatnak, így néhány nap-hét múlva rosszabbodás figyelhető meg.

Kérdés: 2010. augusztus 27., 00:43; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 11:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?