• Rejtélyes kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Köszönetem szeretném kifejezni ha segíteni tudnak.Fiam 12 éves 1 hete minden este 20-21 óra közt elkezdeniek előjönni a viszkető hólyagszerű kiütések. Allergia/csalánkiütésre/ fogta a házi orvos. Azóta próbáljuk egyesével kiszűrni mi is lehet a bűnös.Sajnos kevés sikerrel. Alhasi fájdalmakra is panaszkodik közben.1 hónapja kapták a kötelező oltások második túrnusát.Bárányhimlő és fertőző máj gyulladás is van a környékünkön. Megvallom már mindenre gondolok az az érdekessége, hogy reggelre elmúlik így az orvosnak sem tudom megmutatni mivel este kilenckor már a lakására nem mehetek zavarni.3-4 kiütés tömörül egy kis csoportba és ezek elszórtan a lábán és a karján vannak.Szeretném allergia vizsgálatra vinni de ez csak a tavaszi szünetben lesz kivitelezhető.Semmi új dolgot nem eszik és nem cseréltem sem öblítőt sem semmi allergént ezért gondolom lehet eltelt a szervezete valamivel.1hónapja van egy befogadott cicánk is, de csak az udvaron lehet nem jön a lakásba.Köszönöm szépen a válaszukat. Maradok Tisztelettel:Gabi

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Gabi!

        Elképzelhetp, hogy az ágyneműben és a pizsamában van valamilyen pici atka, ami nem látható, de allergiás tüneteket okoz. Próbálják meg az ágyanműt és a pizsamát főzőprogramban kimosni, az ágyat ( a keretet) alaposan mossák le fertőtlenítőszeres vízzel. Ha ez nem segít, sajnos tovább kel keresni a kiváltó okot.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 08:56:04; Megválaszolva: 2010. február 25., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: