Hirdetés
      • Tetoválás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Én tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy tetoválást szeretnék készíttetni. A problémám annyi, hogy a felső testemen - mellkas, hát, váll felső része - valószínüleg a pattanások utána visszamaradt vöröses hegek vannak(keloid? ). 2003-ban gyneomastia miatt volt egy műtétem ami után keloidos heg maradt. Mostanra ezek a hegek lassan keszdenek elhalvánodni, ellaposodni. Ezekre most kezdtem el használni a Ftorocort kenőcsöt! A kérdésem annyi lenne, hogy ha elkészíttetem a tetoválást a karomra, vállamra ( ahol egyébként nincsen ilyen heg) akkor az is így fog-e gyógyulni? Milyen kezelést, krémet ajánlana? Üdv.: G.Péter

        WEBBeteg szakértő válasza a heg témában

        Kedves Péter!

        Valószínűleg hegek fognak kialakulni, ugyanis az előzmények figyelembe vétele alapján a szerevezete hegesedésre hajlamos. A hegeker a Cicatrix, a Dermatix vagy a Zeraderm kenőcs kipróbálását javaslom, és inkább óva inteném a tetoválás elkészítésétől.


        Kérdés: 2010-02-19 08:52:47; Megválaszolva: 2010. február 19., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni hogy a képen körömgomba látható e vagy ez lehet más is? Szaga nincsen fájni nem fáj. Válaszát előre köszönöm!
        Kedves Doktor Nő ! Kérdésem lenne hogy mára a páromnak Zöld folyása lett (büdös,zöld folyás) múlt héten már panaszkodott hogy fáj a vizelés azt hitte csak felfázás gondolom nem az lett belőle. Ez tényleg csak szexuális úton terjed ez a...
        Tisztelt doktor úr/doktornő! A következő dologban szeretném kérni a segítségét: 26 éves vagyok, pici gyermekkorom óta küzdök ajakherpesszel, ami viszonylag sűrűn újul ki. Az elmúlt években azt figyeltem meg, hogy akárhányszor bekenem az...
        T Doktornő kb 4-5 napja vettem észre a képen látható piros foltot, nem kemény , mintha a bőr alatt lenne.