• Zsíros haj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Drnő, úr! Eddig 3 naponta mostam hajat.Két hónapja nagyon zsírosodik a hajam, pattanásos a fejbőröm. Most már ott tartok, hogy minden nap mosom, mert annyira zsírosodik. Este mosom, másnap délután már annyira zsíros, hogy nem hagyhatom úgy Mitől lehet, s mivel lehet megszüntetni? Köszönöm szépen válaszát:Milán

        WEBBeteg szakértő válasza a zsíros haj témában

        Kedves Milán!

        Oka lehet hormonális, a stressz, belgyógyászati betegség is befolysáolhatja, stb.

        Próbálja meg a Node DS sampont, sok hasonló problémájú betegnek segített hatékonyan a panaszán. Kicsit drága, de megéri.

        Ha nincs javulás, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-11 20:50:33; Megválaszolva: 2010. február 11., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: