Himlő

Az lenne a kerdesem hogy a holyagos himlo utani hegeket, lyukakat hogyan lehet eltuntetni, vagy segiteni abban hogy halvanyodjanak, vissza huzodjanak, ha van egyaltalan erre lehetoseg. A hegek meg eleg frissek. (szabad-e ilyenkor napozni, es a kozmetikai kezeles ajanlott-e) .

Valaszat elore is koszom!

WEBBeteg szakértő válasza himlő témában

Kedves Kérdező!

Amíg frissek a hegek, ne napozzon. A Contractubex és a szilikon tartalmú krémek is hatásosak lehetnek, ezeket el lehet kezdeni már most használni. A későbbiekben lézeres kezelés, a dermabrázió, a megfelelően végzett gyümölcssavas hámlasztás is segíthet az egyenletes bőrfelszín visszanyerésében.

Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 02., 21:40 ;Megválaszolva: 2009. július 02., 21:40
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hólyagos himlő - Hogyan kezelhető?
Háziorvosom hólyagos himlőt állapított meg, 1 hónapot stresszes voltam, mert egy közeli ismerős kórházba került és meghalt. Mindennap bementem a...
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét