• Kiszárad, fájdalmas fityma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Problémám körülbelül egy hete jelentkezett, mikor is észrevettem, hogy a fitymám pereme ki van száradva. Megpróbáltam hátrahúzni, ami igen nehézkes volt és nagy fájdalommal járt, valamint egy olyan jelenséggel, mintha egy láthatatlan gyűrű lenne a péniszemen, ugyanis a kiszáradt rész, olyan átmérőjű  maradt egy jó ideig, mint amilyen alapállapotban. Hátrahúzott állapotban a tágulásnak köszönhetően nagyobb rések jöttek létre  a bőrömön, mintha hámlana, valamint közösülés után még enyhén vérzett is ezeken a pontokon, mindemelett végig égő fájdalommal is járt. Merevség utáni, ismételt alapállapotban próbált vizeletürítéskor pedig enyhén csípett. Önöket hasonló problémával megkereső férfiak kérdésére adott válasz alapján, az lenne a kérdésem, hogy én is a Canestennel, esetleg Betadine kenőccsel való kezelést alkalmazzam, vagy valami mást, valamint, hogy mitől alakulhatott ez ki, és mi is ez pontosan?

        Mihamarabbi válaszát előre is köszönettel várom.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

         Én azt tanácsolom, hogy ne kezelje semmivel, ne szedjen gyógyszert sem, és forduljon minél hamarabb STD szakrendeléshez vagy urológushoz, mert nem lesz elég a kenőcs, gyógyszeres kezelés kell.

         Dr. Bodnár Edina

         



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-13 19:15:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy