• Kis dudor a homlokon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Két éve kis kemény dudor lett a homlokomon, ami nem nőtt de zavart, így bőrgyógyász lézerrel megnyitotta és kinyomta belőle a tartalmát.Mivel nem sikerült teljesen kiüríteni második alkalommal nagyobb lyukat csinált a doki és újra kinyomogatta. A problémám az,hogy fél éve történt ez, és csunya maradt a helye, ill. ugyanolyan kis kemény dudor maradt, melynek képét csatolom. Mit tehetek , hogy elmúljon? Köszönöm válaszát.

        Dr. Bodnár Edina válasza a atheroma témában

        Úgy gondolom, hogy valószinű, hogy atheromája van a homlokán, amit csak sebészileg tud eltávolittatni.


        Kérdés: 2020. szeptember 01., 16:35; Megválaszolva: 2020. szeptember 07., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: