Atheróma a mellen

Tisztelt Doktornő! A bal mellbimbóm mellett ultrahangos vizsgálattal (biopszia nem volt) megállapítottak pár hete atherómát, amit körülbelül Január óta érzek magamon. Ezután elmentem bőrgyógyászatra, ahol azt javasolták vetessem ki. Úgy érzem minimálisan elkezdett növekedni is. Esztétikai problémát nem okoz és mivel egy elég érzékeny területet érint valóban érdemes lenne kivetetni? A növekedése nem apadhat magától? Sajnos néha úgy érzem mintha zsibbadna is, de félek a sebészet esztétikai eredményétől, 4-5mm -es csomóról van szó.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Atheroma témában

Sajnos az atheroma nem fog elmúlni, de az évek alatt lassan növekedhet, begyulladhat és fájdalmassá válhat, ezért a legjobb megoldás a mielőbbi sebészi eltávolítás (így jár a legkisebb heggel) .

Kérdés: 2015. június 12., 07:44; Megválaszolva: 2015. június 17., 09:17
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba