• Bőrgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét kívánok! A talpamon és a tenyeremen apró viszkető hólyagok vannak, vakarás által kifakad, és lehámlik a kemény bőr. Mire meggyógyul, újra megjelennek az apró hólyagocskák és kezdődik minden előlről. Csak érzékeny bőrre alkalmas szappannal tisztálkodom. A háziorvosom azt mondta gomba, ebben én eléggé kételkedem.

        Dr. Bodnár Edina válasza a Dishydrosis témában

        Gócfertőzés mellett gomba infekció is okozhatja a tünetet. Mindenképp szükséges góckutatás. Szedjen Cetirizine tablettát, lokálisan pedig a Travocort kenőcsöt ajánlom.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2020. január 18., 22:13; Megválaszolva: 2020. január 28., 15:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kb 2 éve voltam bőrgyógyásznál és időskori szeborreás keratózist állapított meg nállam. Ez az elváltozás a hajas fejbőrömön két oldalt található, van amelyik borsó nagyságú enyhén kiemelkedő, van amelyik 2-3cm...
        Üdvözlöm! A panaszom többek között a csatolt képen látható piros folt lenne, ami a csuklómon jelenik meg időközönként és nem tudom, hogy kapcsolatban van-e egyéb tüneteimmel. Diprosalic kenőcs hatására több napi használat után elkezd...