• Péniszen lévő piros folt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Ahogyan a mellékelt képeken is látható, sajnos egy elég kellemetlen helyen jelentkezett bőrbetegség okoz gondot a mindennapi életemben. Személyesen még nem jártam ezzel a panasszal orvosnál, és szégyenlősségem miatt fordulok most Önhöz. A panasz: herezacskó alatt lévő apró, piros, hámló bőrfelület, amely a péniszen is jelentkezett. Nem viszket egyik területen sem, kellemetlenséget a mindennapi életvitelben nem jelent, de esztétikailag nem szép, illetve más személyben sem szeretnék "kárt" okozni. Gombás fertőzés lehet? Korábban kentem Canesten krémmel, de érdemi változást nem hozott. Mi lehet ez a betegség és milyen gyógyszer tudna segíteni? Válaszát előre is mélységesen köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a gomba témában

        Leginkább gombás fertőzésnek látom. A Canesten helyett inkább a Travocort krémet javaslom.


        Kérdés: 2019. november 25., 11:05; Megválaszolva: 2019. november 26., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.